فلش

محل تبلیغ شما تهران گراف


ال جي و معرفي اولین تلویزیون UHD منحنی شکل OLED و قابل انعطاف در جهان به قيمت 11.697 دلار

ا موضوع: فناوری,,

lg curved oled 4k tv

شما برای یک تلویزیون 77 اینچی منحنی شکل 4k و OLED حاضرید تا چه میزان هزینه کنید؟ شرکت ال جی به تازگی اعلام کرده که قرار است چنین محصولی را با قیمت 20000 پوند ( 11697 دلار ) در کشور انگلستان عرضه کند.


 این محصول اولین تلویزیون  UHD منحنی شکل و OLED در جهان می باشد و فناوری های متعددی در آن به کار رفته است که تصاویر عالی را به ارمغان خواهد آورد. یکی از این تکنولوژی ها، موتور  upscaling می باشد که ویدیوهای با رزولوشن پایین را به کیفیتی نزدیک به  4k تبدیل می کند.

lg curved oled 4k tv lg curved oled 4k tv lg curved oled 4k tv lg curved oled 4k tv

اما جذاب ترین ویژگی این تلویزین جدید قابلیت انعطاف آن است.بله درست خواندید ، این یک تلویزیون منعطف است.این محصول قابلیت قرار گرفتن در دو حالت منحنی و تخت را داراست و کاربر آن میتواند بنا سلیقه خود حالت تلویزیون را به صورت کاملا داینامیک ، از خمیده به تخت و بلعکس تغییر دهد.این ویژگی جذاب کاملا در ویدیوی زیر مشهود است.

 

خب اگر شما از آن دسته پول دارهايي هستيد که قصد خريد اين تلويزيون شگفت انگيز را داريد بايد تا ماه اکتبر و عرضه رسمي آن به بازار منتظر بمانيد.( مگر اينکه در شرکت ال جي هم پارتي داشته باشيد ! )

برای آن دسته از افرادی که صرفه جو تر هستند، یک مدل 65 اینچی از همین تلویزیون نیز تولید شده است که 6000 پوند قیمت دارد و آن هم در ماه اکتبر عرضه خواهد شد.

منبع : engadget


منبع : گجت نیوز | gadgetnews.ir


تعداد بازديد : 122

تاریخ انتشار: ساعت:
نظر

تماشا کنيد : اين جادو نيست ، علم است که جادو مي کند !

ا موضوع: فناوری,,

clm 2 levitation module

ويديويي که در ادامه مطلب مشاهده مي کنيد نه جادو است نه جلوه هاي ويژه سينمايي ، اين فقط علم است که جادو را به حقيقت تبديل کرده است.در واقع اين فناوري است که جادو مي کند !


به وسيله اين گجت جالب مي توان اجسام را تا وزن 10 گليوگرم در هوا معلق نگه داشت. !

clm 2 levitation module clm 2 levitation module clm 2 levitation module clm 2 levitation module clm 2 levitation module

اين وسیله از دو قسمت مجزا تشکيل شده است ، بخش پايه و بخش معلق در هوا.پايه هشت ضلعي که وظيفه نگه داشتن بخش معلق در هوا را به عهده دارد ، به برق متصل شده و با ايجاد يک ميدان مقناطيسي بخش معلق دستگاه را در هوا نگه مي دارد.

 

برای مشاهده این عکس کلیک کنید

صفحه حامل يا همان بخش معلق دستگاه در حالت عادی ۸۷ میلی متر با پایه فاصله دارد. هنگامیکه وزنی در حدود ۵ کیلو روی آن قرار بگیرد فاصله ۴۸ میلی متر و وقتی ۱۰ کیلوگرم روی آن قرار می گیرد، فاصله صفحه از پایه ۲۵ میلیمتر می شود.

برای درک بیشتر عملکرد این دستگاه ، ویدیوی زیر را از دست ندهید :

 


منبع : گجت نیوز | gadgetnews.ir


تعداد بازديد : 132

تاریخ انتشار: ساعت:

برچسب ها : ,,
نظر

حسگری درون چشمی برای بررسی فشار داخل چشم

ا موضوع: فناوری,,

حسگری درون چشمی برای بررسی فشار داخل چشم

فشار مایعات داخل چشم که به فشار داخلی چشم (IOP) معروف است یکی از مشخصه‌های بسیار مهم تعیین کننده خطر ابتلای فرد به آب سیاه محسوب می‌شود. در حال حاضر دو روش برای سنجش IOP وجود دارد که هر دو مستلزم معاینه توسط چشم پزشک هستند. نمونه‌ی اولیه‌ی حسگر جدیدی که مهندسان دانشگاه واشنگتن طراحی کرده اند قادر است به طور دائم در چشم فرد قرار گرفته و به شکلی موثر فشار داخل چشم بیمار و وضعیت بیماری او را مشخص کنند.

آب سیاه به گروهی از ناهنجاری‌های چشمی مربوط می‌شود که با افزایش فشار داخل چشم همراه است و موجب آسیب به عصب بینایی و حتی کوری می‌شود. اگرچه افراد مبتلا به این بیماری باید چندین بار در طول سال مورد معاینه قرار بگیرند ولی فشار داخل چشم بسیار متغیر است و حتی در طول یک روز نیز می‌تواند افزایش زیادی داشته باشد که همین مورد می‌تواند در تشخیص به موقع خطر احتمالی جهت درمان زودهنگام برای بیماری بسیار حیاتی و مهم به شمار آید.

اغلب مواقع تشخیص این خطر پس از ایجاد آسیب بینایی انجام می‌پذیرد که درمان را با مشکلات زیادی همراه می‌کند، در صورت تشخیص دیر هنگام حتی پس از شروع درمان نمی‌توان از تاثیر گذاری آن مطمئن بود. گروهی از مهندسان دانشگاه واشنگتن در هدفی برای طراحی ابزاری شامل یک لنز مصنوعی که در جراحی‌های آب مروارید به کمک بیاید راهی آسان برای نظارت فشار داخل چشم توسعه داده شد. به گفته‌ی این گروه ایمپلنت کردن چنین ابزاری حین جراحی بسیار مفید خواهد بود چرا که آب مروارید و آب سیاه هر دو از مشخصه‌های مشابهی برخوردارند. عمل جراحی آب مروارید همچنین عملی بسیار شایع است که میلیون‌ها نفر سالانه آن را انجام می‌دهند بنابراین کار گذاشتن این حسگر در حین این عمل می‌تواند بیمار را از عمل‌های جراحی بعدی حفظ کند، چراکه لنز کار گذاشته شده بسیار هوشمند تر خواهد بود کارکرد‌های بسیار بیشتری را ارائه می‌دهد.

eye-pressure-sensor-0

این حسگر که توان مصرفی بسیار پایینی دارد، از توان امواج رادیویی به وسیله‌ی آنتن کوچکی که بر روی آن و به شکل پیرامونی قرار گرفته است بهره می‌برد. این توان پایین برای کارکرد چیپ حسگر کوچکی به کار می‌رود که قادر است تغییرات فشار چشم را به صورت تغییرات فرکانسی نشان دهد و آن را به گیرنده‌ای که خارج از چشم قرار دارد بفرستد. این گیرنده می‌تواند یک ابزار دستی کوچک یا حتی تلفن هوشمند شما باشد که وظیفه‌ی محاسبه‌ی فشار داخل چشم و ذخیره‌ی این اطلاعات را به عهده خواهد داشت.

به گفته‌ی این مهندسان تاکنون کسی یک ابزار الکترونیکی را در لنز چشم قرار نداده بود، بنابراین ایده‌ی ما نو و پیشرو محسوب می‌شود. ما نشان دادیم که چنین کاری امکان پذیر است و با قرار دادن این لنز در چشم بیمار نیازی به جراحی‌های بعدی نخواهد بود. البته نمونه‌ی اولیه‌ای که تاکنون ساخته شده است برای قرار گرفتن در چشم بسیار بزرگ است و برای قرار دادن آن در یک لنز مصنوعی باید هنوز کوچک سازی صورت پذیرد، تمرکز کنونی تیم نیز بر این موضوع قرار دارد تا بتوان از این ابزار برای بیماران واقعی بهره برد.



تعداد بازديد : 125

تاریخ انتشار: ساعت:
نظر

ناسا اولين بشقاب پرنده خود را با موفقيت آزمايش کرد

ا موضوع: فناوری,,

nasa Low Density Supersonic Decelerator

ناسا ،توانست وسیله‌نقلیه پروازی شبیه به بشقاب‌پرنده را با موفقیت آزمایش کند، این کاوشگر بشقاب پرنده‌مانند پس از اجرای مأموریت موفقیت‌آمیز در جو زمین بزودی روانه سیاره سرخ خواهد شد.


نسل جدیدی از کاوشگران مریخی با هزینه‌ای برابر با ۱۵۰ میلیون دلار، برای تحقیقات علمی و اجرای آزمایش‌های تخصصی برخاک سیاره سرخ فرود خواهد آمد. پس از این‌که فضاپیمای «وایکینگ یک» در سال ۱۳۵۴ شمسی بر خاک مریخ فرود آمد و قابلیت‌های خویش را به تأیید فضانوردان ناسا رساند، اکنون پژوهشگران و محققان قصد دارند ابر کاوشگر جدید خود را با وزنی معادل ۱.۵ تن آزمایش کنند. بشقاب‌پرنده ناسا موسوم به  «سرعت‌گیر مافوق‌صوت با تراکم پایین» (LDSD) ، سه تن وزن دارد و روز شنبه ۲۸ ژوئن از پایگاهی نظامی در هاوایی به فضا پرتاب شد. بالنی عظیم به بزرگی یک زمین فوتبال که از گاز هلیوم پر شده بود که به همراه فضاپیمای ناسا به فضا پرتاب شد. این کاوشگر طی ۲.۵ ساعت فضاپیما را به ارتفاع ۵۵ کیلومتری جو رساند تا موتور قدرتمندش مورد آزمایش قرار گیرد.

شرایط جوی‌ در این ارتفاع شبیه به شرایط فضاپیماهای مریخی به هنگام فرود بر روی این سیاره است. پس از آن مرحله بازگشت به زمین آغاز شد. فضاپیما قرار بود در مرحله بازگشت به زمین به آرامی بر سطح اقیانوس آرام بنشیند، اما به‌رغم کارکرد دقیق ترمزهای اولیه، چتر نجات تعبیه شده در فضاپیما به قطر ۳۶ متر به موقع و به طور کامل عمل نکرد و سبب شد فضاپیما در اقیانوس سقوط کند. دانشمندان هنوز دو آزمایش دیگر برای بهینه‌سازی این فضاپیما در نظر گرفته‌اند تا همه مشکلات بشقاب‌پرنده برطرف شده و آماده پرتاب نهایی به سوی مریخ شود.

nasa Low Density Supersonic Decelerator

 محققان ناسا در مصاحبه با خبرنگاران اعلام کردند، آخرین آزمایش پروازی «بشقاب‌پرنده» در «هاوایی» با موفقیت اجراشده است. «دن کوتا» از مهندسان مرکز تحقیقات پیشرانش جت ناسا گفت: آزمایش موفقیت‌آمیز کاوشگر، ما را یک گام به کشف راز سیاره سرخ پیش‌ خواهد برد. به گفته دانشمندان این کاوشگر تحولی بزرگ در نسل جست‌وجوگران فضایی پدید می آورد.

منبع : nasa


منبع : گجت نیوز | gadgetnews.ir


تعداد بازديد : 119

تاریخ انتشار: ساعت:

برچسب ها : ,,
نظر

تماشا کنید: بازگرداندن توانایی کنترل ماهیچه‌ها به افراد فلج به کمک فناوری نوروبریج

ا موضوع: فناوری,,

تماشا کنید: بازگرداندن توانایی کنترل ماهیچه‌ها به افراد فلج به کمک فناوری نوروبریج


این نوع از آسیب مغزی-نخاعی معمولا جبران ناپذیر بوده و اشخاصی که از این عارضه رنج می‌برند تا پایان عمر با آن دست به گریبان خواهند بود. اکنون این گروه تحقیقاتی که پزشک و محقق ایرانی، دکتر علی رضایی نیز در میان آن‌ها حضور دارد با بهره گرفتن از یک تکنولوژی به نام نوروبریج موفق شده است هدیه‌ای فوق‌العاده به یک جوان 23 ساله بدهد. یان برکارت که بخاطر یک حادثه‌ی رانندگی دچار این نوع فلج شده بود اکنون به کمک تکنولوژی نوروبریج موفق شده برای اولین بار طی چهار سال گذشته دست خود را تحت کنترل افکار خود به حرکت درآورد.

نوروبریج به لطف یک چیپ کاشتنی که در سر بیمار قرار می‌گیرد عمل کرده و با شبیه‌سازی ماهیچه‌ای ضمن دریافت سیگنال‌ها از مغز، به تقویت و بازپخش آن به سمت ماهیچه‌ی هدف می‌پردازد. به این شیوه، تکنولوژی مذکور در عمل نورون‌های آسیب دیده را دور می‌زند و با حذف نقش میانی نورون‌ها، کنترل مستقیم ماهیچه‌ها را به مغز واگذار می‌کند. ارتباطات لازم برای اجرای این فرآیند در کمتر از یک دهم ثانیه پردازش و ارسال می‌شود که در نتیجه، اگرچه به سرعت بالای فرآیند بیولوژیکی بدن انسان نمی‌رسد اما قادر است به افراد برای بازگشتن به زندگی طبیعی خود یاری رساند.

مسلما این آزمایش اولیه به معنای دست یافتن به درمان فوری برای آسیب دیدگان مغزی نخاعی که دچار فلج شده‌اند نبوده اما لحظه‌ی جمع کردن انگشتان این جوان 23 ساله توسط خودش پس از ۴ سال که در ویدئوی زیر شاهدش خواهید بود مسلما پیشرفت بزرگی در این مسیر به حساب خواهد آمد.

دانلود ویدیو



تعداد بازديد : 123

تاریخ انتشار: ساعت:
نظر

ليست صفحات

تعداد صفحات : 65



دوستان و همکاران

با مرجع گرافیک دوست شوید !

محل لگوهای شما محل لگوهای شما محل لگوهای شما محل لگوهای شما محل لگوهای شما محل لگوهای شما محل لگوهای شما تهران گراف قالب گراف
تمامی حقوق سایت و قالب برای((فلش)) محفوظ می‌باشد و هرگونه سؤاستفاده و کپی برداری پیگرد قانونی دارد | کپی رایت ۲۰۱۳
طراحی و سئو: تهران گراف ترجمه: قالب گراف